Düzce 1 Şubesi

Sertifikalar Sahiplerini Buldu

  Eğitim-Bir Sen Düzce Şubesi tarafından Aralık ayında yapılan Teşkilat Eğitimine katılan işyeri temsilcilerine sertifikaları törenle verildi. 26 Şubat 2017 tarihinde Düzce Acaroğlu tesislerinde düzenlenen programa Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen il başkanı Ömer Faruk Çelebi, Eğitim-Bir-Sen Şube Yönetimi, İlçe Başkanları ve Merkez ilçe Kurum Temsilcileri katıldı.

   Programın açılış konuşmasını yapan Çelebi, konuşmasına Memur-Sen genel başkanı Ali Yalçın'ın, Kahramanmaraş mesajıyla başladı. Genel Başkan Yalçın'ın herkese selamını getirdiğini ve başkanımızın mesajında özet olarak "Ayrıştırıcı değil, birleştirici ve bütünleştirici olmak"tan yana olduğunu söyledi.

   Çelebi, konuşmasına şu şekilde devam etti."Eğitim-Bir-Sen olarak hedefimizi yüksek tuttuk ve çok şükür ki başarılı olduk. Bugün iki binin üzerinde üyemiz var. Bize zarar vermek isteyen ve hızımızı kesmek isteyenlerin iftiralarıyla karşılaşıyoruz zaman zaman. Biz bu yalanlara takılmadan yolumuza devam edeceğiz. Bunlar bizi yavaşlatmaz, hızımızı artırır. Biz büyük bir sendikayız ve gücümüzün farkındayız.Toplu sözleşme için çalışmalarımız başladı. Sizlerden gelen talepleri bir rapor halinde genel merkeze göndereceğiz. "ifadelerini kullandı.

   Düzce'de ihtiyaç sahibi ailelere yardım ulaştırma konusunda titizlikle çalıştıklarını ve çalışmaya devam edeceklerini dile getiren Çelebi, Düzce'de bulunan dört yüz mülteci aileden yalnızca yirmi beş tanesine ulaşabildiklerini, hedeflerinin tamamına ulaşmak olduğunu belirtti. Ramazan ayı için "Bin aileye bin kumanya" kampanyası başlatacaklarını söyleyen Çelebi, yardım kampanyalarına verdikleri ve verecekleri destekten dolayı tüm temsilcilere teşekkür etti.

   Sertifikaların dağıtımının ardından toplu hatıra fotoğrafı çekildi ve program sona erdi.