Haber
2016-05-26 10:20:13
Yetki Buluşması Akçakoca'da Yapıldı

   2016 Yetki buluşmasını Akçakoca ilçemizde gerçekleştirdik. Toplantıya Merkez ilçe Kurum temsilcileri, İlçe Yönetimleri ve Hanım Komisyonu katıldı. Akşam yemeğinin ardından yapılan konuşmalarda ilk söz alan Memur-Sen il başkanı Orhan Kılıç oldu. Kılıç yaptığı konuşmada, daha önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da yetkiyi almalarında pay sahibi olan herkese teşekkür etti. Yetkili sendika olmakla sorumluluklarının arttığını dile getiren Kılıç, sendikal çalışmalar yaparken kendi sıkıntılarımızı bir kenara bırakmamız gerektiğini ve bu yolda merhum başkanımız Mehmet Akif İnan’ı örnek almamız gerektiğini belirtti. Kılıç sözlerine şu şekilde devam etti.”İnsanlık bizden çok şey bekliyor. Herkesin bizim üzerimizde hakkı var. Memur-Sen olarak bu yıl Genç Memur-Sen Bisiklet Kulübü’yle çok güzel bir projeye imza attık. Mehmet Akif İnan İmam Hatip Ortaokulunun arsasını temin ederek üzerine çok güzel bir proje okulunun yapılmasına vesile olduk. İnanıyorum ki bu okulda çok iyi gençler yetişecek. Ayrıca mevcut sendika binamızın alt katını satın aldık ve pek yakında burayı üyelerimizin hizmetine sunacağız.”dedi.

   Daha sonra söz alan Eğitim-Bir-Sen Düzce şube Başkanı Ömer Faruk Çelebi, 2016 Yetki Buluşmasını yaptıkları için mutlu olduklarını ve 2043 üye sayısına ulaştıklarını dile getirdi. Çelebi, hedeflenen üye sayısına ulaşmada emeği geçen kurum temsilcilerine, hanım komisyonuna ve ilçe yönetimlerine teşekkür etti.

   Programın sonunda ilçe yönetimlerine ve hanım komisyonuna plaket takdim edildi. Kurum Temsilcilerine üzerinde isimleri yazılı olan kalem ve ajanda hediye edildi. 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen