Haber
2014-03-24 09:19:21
Müdür ve M.Yardımcıları ile istişare toplantısı yapıldı

Eğitim-Bir-Sen Düzce Şube Yönetimi, Eğitim-Bir Sen Üyesi Müdür ve Müdür Yardımcıları ile istişare toplantısı yaptı.

Eğitim-Bir-Sen Düzce Şubesi’nin organize ettiği toplantıya Düzce Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yutman, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri de katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Düzce Şube Başkanı Ömer Faruk Çelebi ”Eğitim-Bir-Sen Sendikası’nın 22 yıldır çizgisinden hiç taviz vermediğini,  ülkenin değerlerine sahip çıkan, küçük olsun benim olsun değil; büyük olsun hepimizin olsun anlayışı ile hareket ettiğini ve herkesi kucaklayan bir sendika olduğunu” dile getirdi.

Tüm kurumları ziyaret etmeye gayret ettiklerini dile getiren Ömer Faruk Çelebi Müdür ve Müdür yardımcısı temsilcilerimizden tüm eğitim çalışanlarının bu dönemde sendikamıza davet edilmesi gerektiğini her eğitim çalışanı ile mutlaka iletişime geçip sendikamıza davet edilmesinin önemli olduğunu ifade etti.ve katılımlarından dolayı herkese teşekkür ederek konuşmasını tamamladı

 

Memur-Sen İl Temsilcisi Orhan Kılıç da kısa bir teşekkür konuşması yaptı. Konuşmasında, “Siz olmasanız tek başımıza biz hiçiz. Birlikte olmasaydık başaramazdık . Sendika olarak kuru bir sendikacılığın peşinde olmadıklarını, kuruşun hesabını değil;duruşun ve değerlerin hesabını yapan bir sendika olduklarını” dile getirdi. Orhan Kılıç ,”Allah rızası olmayan biz hiçbir yerde olmadık. Gündem de ne var sendika var, biz bunu en iyi yapmak zorundayız ve bunu beraber yapacağız” dedi ve herkese teşekkür ederek konuşmasını tamamladı.

 

İstişare toplantısına katılan Düzce Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yutman da kısa bir selamlama konuşması yaptı. Konuşmasında:” seçkin arkadaşlarla birlikte olmanın mutluluğunu yaşamaktayım. Bu mutluluğa ev sahipliği yaptığı için Eğitim-Bir-Sen Düzce Şubesi ve yönetimine teşekkür ederim” dedi. Ahmet Yutman konuşmasında herkese kapımız açık, kapımız kolaylık kapısı ama herkes görevini layıkıyla yapmalı söyleyerek, Merhum Mehmet Akif İnan’ın sendikacılığı hakkında anektodlar hatırlatarak birlikte olmanın önemini dile getirdi.

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen