Haber
2014-03-16 09:19:20
Memur Sen Düzce İl temsilciliğinin genişletilmiş il divan toplantısı

Memur-Sen Düzce İl Temsilciliği'nin düzenlemiş olduğu genişletilmiş il divan toplantısı Hızel Otel'de yapıldı. Memur-Sen üyelerinin çok yoğun ilgi gösterdiği toplantıya İl Sağlık Müdürü Dr.Bekir Necati Şimşek, Düzce İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yurtman, Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Esen, Eğitim Bir Sen Genel Başkan Yardımcısı Esat Tektaş ile  Düzce Milletvekili Osman Çakır katıldı.

Konuşmasında son on yılda başardığımız muazzam ilerleme yüzünden ülkemizin önünün kesilmeye çalışıldığını belirten Kılıç, İstiklal Marşımızın yazarı Mehmet Akif Ersoy’dan bir alıntı  yaparak; “ bu memleket önemli bir memleket, Suriye,Mısır, Irak kargaşa içinde.Şimdi de ülkemizi bölmek istiyorlar. “ Ersoy’un 1920 yılında yaptığı bu konuşmayı bugüne getirdiğimizde sağına soluna bir cümle eklememize bir gerek yok. Bugün de aynı şeyleri yaşıyoruz. Ortadoğu halkları da aynı şeyleri yaşıyor.

   Vesayetçi sistemin Memur Sen’i kontrol edemeyeceğini söyleyen Orhan Kılıç, “ dün ne söylediysek bugün de aynı noktada duruyoruz. Memursen Darbeler karşı, başörtü zulmüne karşı yaptığı eylemler,milletvekillerinin meclise başörtü ile girmesinde Memur Sen’in yaptığı katkılar asla unutulmayacak, unutturmayacağız. Biz dün olduğu gibi, yıllarca yok sayılan, horlanan bu halkın oylarıyla seçilen meşru hükümetleri yıkmaya kalkan her demokrasi dışı karanlık güçlerin hep karşısında, adaletin ve hukukun yanında olacağız.

        Orhan Kılıç, “ Türkiye son on yılda büyüdü, milli gelir arttı diyeceksiniz ama pastadan memura küçük bir dilim vereceksiniz. Bunu kabul etmiyoruz. Ancak, ülkemizin içinde geçmekte olduğu seçim öncesi bu kritik eşikte Memur Sen olarak kuruşun değil, ilkeli duruşun hesabını yapıyoruz “ diyerek sözlerini tamamladı.

      Toplantıya Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Esen, Eğitim Bir Sen Genel Başkan Yardımcısı Esat Tektaş, Düzce Milletvekili Osman Çakır, İl Sağlık Müdürü Dr.Bekir Necati Şimşek, Düzce İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yurtman da kısa birer selamlama  konuşması yaparak birlikte olmanın ve hareket etmenin önemine vurgu yaptılar.

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen