Haber
2014-03-09 09:19:18
Kadınlar Komisyonu 8 Mart Dünya Kadınlar Günün'de bir araya geldi

Düzce Eğitim-Bir Sen Kadınlar Komisyonu Başkanı Cahide KARASOY ve üyeleri ve kurum temsilcileri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle Düzce Hızel Otelde bir araya geldi. Toplantıya Düzce İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet YURTMAN,Düzce Memur-Sen Başkanı Orhan KILIÇ ve Eğitim Bir Sen Başkanı Ö.Faruk ÇELEBİ de iştirak etti.

Düzce Memur-Sen Başkanı Orhan Kılıç ve Eğitim Bir Sen Başkanı Ö.Faruk Çelebi 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü tebrik ederek,günün anlamını ifade eden kısa tebrik konuşması yaptılar.

 Düzce İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yurtman’da  günün önemine binaen kısa bir konuşma yaparak Düzce Eğitim-Bir-Sen Kadınlar Komisyonun tertip ettiği bu anlamlı toplantıya katılmaktan onur duyduğunu ve bu vesileyle başta ülkemiz olmak üzere tüm dünya kadınlarının gününü kutladı. Düzce Eğitim-Bir-Sen Kadınlar Komisyonunda geçen dönemde başkanlık yapan SelmaKaplan Hanımefendiyede hizmetlerinden dolayı başarı plaketini takdim etti

Düzce Eğitim-Bir Sen Kadınlar Komisyonu Başkanı Cahide KARASOY "Kadın hak ve mücadelesinin sembol günü olan 8 Mart’ta daha güzel bir dünya ve daha iyi bir hayat umudu taşıyan kadınlar olarak bir araya geldik. Şiddetten, ayrımcılıktan, ikinci sınıf kabul edilmekten uzak, ümit dolu günler bekliyoruz. İnancımızdan, ırkımızdan, cinsiyetimizden ya da kılık kıyafetimizden dolayı dışlanmak istemiyoruz" dedi.

İnanıyoruz ki kadınların inşa eden, birleştiren gücü; tüm dünyada eşitlik, adalet ve özgürlüğün temininde öncü rol alacaktır. Bu düşüncelerle, tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, dünyada ve ülkemizde kadın erkek tüm insanlar için barış, eşitlik, adalet ve özgürlüklerin gelişmesine katkı sağlamasını diliyoruz" diyerek konuşmasını tamamladı.Toplantıya katılan başta Düzce İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet YURTMAN’a ve  temsilcilere teşekkür etti.

 

 

 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen