Haber
2014-04-28 10:19:22
İlk ve Ortaokul İşyeri Temsilcileri Toplantısı Yapıldı.

Eğitim-Bir-Sen düzce Şube yönetimi, 26-27 Nisan tarihlerinde kahvaltıda İlkokul ve Ortaokul işyeri temsilcileri  ile bir araya geldi.

 

Eğitim-Bir-Sen Düzce Şube Başkanı Ömer Faruk Çelebi:” toplantıda, bu yılkı hedef üye yazılımıyla ilgili bilgi verdi. Konuşmasında işyeri temsilcilerinin, görev yaptıkları kurumlarda büyük bir camianın sözcüsü olduklarını hatırlatarak, yetkinin Düzce’mizde yeniden bizde olması için çalışmalara hız kesmeden devam edilmesi gerektiğini zira yetkiyi Eğitim-Bir-Sen’den tek başına alamayacağını çok iyi bilen, bu yüzden alanı genişleterek, her sene küçük sendikalara musallat olan, yetki döneminde küçük sendikaların üyelerini aylık ve günlük ayartarak, sendika üye sayısını  hormonlamaya çalışan, ilkesiz sendikacılık anlayışı nedeniyle geçen sene yetkili sendika olan ama asla büyük sendika olamayan malum sendika bunu bu sene yapamayacak bu sebeple 14 Mayıs ‘a kadar hedeflediğimiz sayıya ulaşabilmek için daha aktif olmalıyız”.Dedi

 

Memur-Sen Düzce Şube Başkanı Orhan Kılıç ta konuşmasında Bugün Türkiye’nin en büyük sendikası haline geldik. Biz sizlerle güçlüyüz” dedi. Orhan Kılıç, işyeri temsilcilerinden ve şube yöneticilerinden, 14 Mayıs’a kadar nitelikte olduğumuz gibi nicelik olarak ta malum sendikalardan Düzce’miz de yetkiyi yeniden almalıyız ve üstün olmalıyız”. Dedi.

 

Toplantıda, öğretmenlerin ve üyelerimizin karsılaştıkları sorunlar, beklentiler ve diğer konularla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

 

27 Nisan tarihinde Ortaokul İşyeri Temsilcileri ile yapılan toplantıya Düzce İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yutman da katıldı. İşyeri Temsilcileri toplantısına davet edilmesinden dolayı Eğitim-Bir-Sen Düzce Şubesi’ne teşekkür ederek kısa bir selamlama konuşması yaptı.

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen