Haber
2015-03-23 09:19:29
EĞİTİM-BİR-SEN DOKUZUNCU TÜRKİYE BULUŞMASI

Eğitim-Bir-Sen 9.Türkiye Buluşmasını 20-22 Mart 2015 tarihleri arasında İstanbul Ataşehir Silence Otel'de gerçekleştirdi.

Ali YALÇIN Genel Başkan olarak ilk kez şube yöneticileri ve ilçe temsilcileri ile bir araya geldi.Ali YALÇIN konuşmasında nöbet ücretleri, ek ders ücretlerindeki ve sınav görevlerindeki ücret adaletsizliği, kadın çalışanlarının  doğum izni ve süt izni konusunda talepleri, rotasyon ile ilgili endişeleri gibi konularda görüşlerini  dile getirdi.

Konuşmanın ardından en çok üye yapan Şube başkanlarına plaket verildi. Daha sonra Genel Başkan Ali Yalçın, ilçe temsilcileriyle bir araya gelirken; Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Vekili Latif Selvi, Şube Başkan vekilleriyle; Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Çakırcı, Teşkilatlanmadan Sorumlu Şube Başkan yardımcılarıyla; Genel Başkan Yardımcısı Mithat Sevin, Mali İşlerden Sorumlu Şube Başkan yardımcılarıyla; Genel Başkan Yardımcısı Şükrü Kolukısa, Basın ve İletişimden Sorumlu Şube Başkan yardımcılarıyla;  Genel Başkan Yardımcısı Hasan Yalçın Yayla, Mevzuat ve Toplu Sözleşmeden Sorumlu Şube Başkan yardımcılarıyla; Genel Başkan Yardımcısı Atilla Olçum, Eğitim ve Sosyal İşlerden Sorumlu Şube Başkan yardımcılarıyla bir araya gelerek alanlarıyla ilgili yaptıkları ve yapacakları çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundular. Ayrıca, Şaban Abak, Mustafa Yılmaz, Prof. Dr. Nurullah Genç ve Prof. Dr. Önder Kutlu da birer sunum yaptı.  

 

 

 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen