Haber
2014-05-25 10:19:23
Düzce'de Eğitim-Bir-Sen Yetkiyi Aldı.

Düzce’de Eğitim-Bir-Sen Yetkiyi Aldı.

Düzce genelinde 1511 üye sayısına ulaşan Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Eğitim Bir-Sen yetkili sendika oldu.

 

Düzce Eğitim-Bir-Sen yönetimi ve iş yeri temsilcileri kahvaltıda bir araya gelerek bir durum değerlendirmesi yaptı. Kahvaltıda bir konuşma yapan Eğitim Bir Sen Düzce Şube Başkanı Ömer Faruk Çelebi “Önce Soma’da şehit olan işçi kardeşlerimize Allah’tan rahmet; ailelerine başsağlığı diliyorum. Sendikal çalışmalarımızda fedakarca çalışan tüm şube yönetimine, kadın komisyonlarına, ilçe temsilcilerine, ilçe yönetim kurullarına, okul ve kurum temsilcilerimize ve üyelerimize şükranlarımı sunuyorum. Düzce’de tek sevdamız eğitim kalitesinin yükseltilmesi, eğitimcinin çalışma ortamının, kardeşlik ortamının, her daim en yüksek kalitede kalması çabasıdır milletin kendisi olan sendikamıza destek veren herkese teşekkür ediyorum”.dedi

 

Eğitim-Bir-Sen Düzce Şube Başkanı Ömer Faruk Çelebi “1992 yılında Mehmet Akif İnan ağabeyimiz ve bir grup arkadaşları tarafından ilk meşalesi yakılan Eğitim-Bir-Sen'i  alnımızın akıyla taşımamızın mutluğunu yaşıyoruz. İlimizde de eğitim ve öğretimin hak ettiği yeri bulması için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz”.diyerek konuşmasını tamamladı.

 

Kahvaltı programında bir konuşma yapan Memur-Sen Düzce İl Temsilcisi Orhan Kılıç da Eğitim Bir-Sen Düzce Şubesi yöneticilerini ve temsilcilerini kutlayarak, başarılarının devamını dileyerek “Birlik ve beraberlikten ödün vermeden, yapıcı, inşacı ve ihyacı sendikacılık anlayışıyla hareket etmeliyiz. Modern dünyadaki gelişmelere kayıtsız kalmadan milletimizin manevi değerlerinden de ödün vermeden yarınlarımızı inşa etmeliyiz.”.dedi. 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen