Haber
2014-03-15 09:19:19
Düzce Milli Eğitim personeli ile kahvaltıda bir araya geldik.

Eğitim-Bir-Sen Düzce Şubesi, Düzce Milli Eğitim Müdürlüğü Personeli ile Hızel Otel'de kahvaltıda bir araya geldi.

Kahvaltıya Düzce Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yurtman’da iştirak etti.  Eğitim Bir Sen Düzce Şubesi Bakanı Ömer Faruk Çelebi,  Düzce Meb Personeline katılımlarından dolayı teşekkür ederek , Eğitim Bir Senin kazanımlarından bahsetti.

Memur -Sen Düzce Şube Başkanı Orhan Kılıç ta bir arada olmanın mutluluğunu ifade ederek Memur Sen’in elde ettiği kazanımlardan(baş örtüsü zulmünün kaldırılmasında ,İ.H.L. öğrencilerine uygulanan katsayı zulmünün kaldırılmasında ve Ortaokul –Liselere seçmeli K.Kerim Derslerinin konmasından)bahsetti.Bu kazanımları beraber elde ettik,çünkü biz toplumun ta kendisiyiz dedi. 

Düzce Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yurtman da " personelimle bir arada olmaktan çok mutlu olduğunu ve bizi kahvaltıda buluşturduğu içinde Eğitim- Bir- Sen Düzce Şubesi ve yönetimine teşekkür ederim dedi. Konuşmasında birlikte hareket edersek  amacımıza ulaşabiliriz, sizler buraya katılmamış olsaydınız bende düşüncelerimi size aktaramayacaktım.Bana  bu fırsatı verdiğiniz için teşekkür ederim"diyerek konuşmasını tamamladı.

 Düzce Milli Eğitim Personeli, Eğitim- Bir- Sen Düzce Şube Başkan Yardımcısı  Recep Biriktir de, kısa bir selamlama konuşması yaparak  mesai arkadaşlarına katılımlarından dolayı teşekkür etti.

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen