Haber
2014-03-16 09:19:20
Düzce Eğitim Bir Sen Genişletilmiş işyeri temsilciler toplantısı

Eğitim-Bir-Sen Düzce Şubesi Genişletilmiş İl Divan Toplantısı Hızel Otel'de yapıldı.

Eğitim-Bir-Sen Düzce Şubesine bağlı kurum temsilcilerinin ve ilçe yönetim kurullarının yoğun ilgi gösterdiği toplantıya Düzce İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yurtman ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Esat Tektaş ta katıldı.

Düzce İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yurtman, kısa bir konuşma yaparak; "herkese kapımız açık, kapımız kolaylık kapısı ama herkes görevini layıkıyla yapmalı" diyerek, Merhum Mehmet Akif İnan’ın sendikacılığı hakkında anektodlar aktardı.

Eğitim-Bir-Sen Düzce Şube Bakanı Ömer Faruk Çelebi katılımlarından dolayı üyelere teşekkür ederek Eğitim-Bir-Sen'in kazanımlarından bahsetti. "Türkiye genelinde yetki Eğitim Bir Sen’de İlimizde geçen sene ayak oyunları ile kaybettiğimiz yetkiyi bu yıl tekrar almak istiyoruz. Bu sebeple sendikal faaliyetlerimizi daha aktif bir şekilde yerine getirmemiz gerekmekte" diyerek kısa bir konuşma yaptı.

Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Esat Tektaş yaptığı konuşmada;" Geçen sene Eğitim-Bir-Sen olarak en yakın rakibimize 25.000 fark atarak yetkiyi elimizde bulundurmuştuk. Bu sene daha da artıracağımızı ümit ediyorum inşaallah" diyerek sendikalı olmanın önemine atıfta bulundu ve kazanımlardan (Memurun taban aylığına 175 brüt, 123 TL net zam, buna ilaveten öğretmene de 75TL+75TL, 2014 ayı itibari ile emekli ikramiyesine 5.250TL kazanım) bahsetti.

    Toplantı da Düzce İl Milli Eğitim Şube Müdürü Turan Şahin ve Sosyal Medya sorumlusu Bekir Bilge de kısa birer selamlama konuşması yaptılar.

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen