Düzce 1 Şubesi

Teşkilat Eğitimlerimiz Başladı

 

  Eğitim-Bir-Sen Düzce Şubesi “İş Yeri Temsilcileri Eğitim Programı” başladı. Eğitimin ilk haftasında 3 farklı grup eğitime alındı. Eğitimin ilk gününde Kadınlar Komisyonu, ikinci gününde lise kurum temsilcileri, üçüncü gününde ise ortaokul kurum temsilcileri eğitim programına katıldı. Program kapsamında "Sendikal Tarih ve Teşkilat Kültürü" alanında Düzce il milli eğitim müdür yardımcısı Turan Şahin,  "Sendikal Temsil ve Algı Yönetimi" alanında, Düzce Halk Eğitim Merkezi müdürü İlhan Çetin, "Sendikal Kazanımlar" alanında ise Kaynaşlı ilçesi Şube Başkanı Adem Albayrak katılımcılara bilgi verdi.

  Eğitim-Bir-Sen Düzce Şube Başkanı Ömer Faruk Çelebi konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Eğitimlerin önümüzdeki günlerde de devam edeceğini ve tüm kurum temsilcilerimizin bu eğitimlere katılacağını belirtti. Başkan Çelebi; “Teşkilat eğitimleri sendikamıza yeni kazandırdığımız toplantı salonumuzda yapılmaktadır ve işyeri temsilcilerimiz tarafından memnuniyetle karşılanmaktadır. Sendikamızın uçbeylerinin böyle bir eğitime alınması bizi işyerlerimizde daha güçlü kılacak ve gücümüze güç katacaktır.” İfadelerini kullandı.

  Teşkilat Eğitimleri hafta içi 18.00-21.15 arası, hafta sonu ise 16.00-19.15 arası yapılmaktadır ve gruplar yirmişer kişiden oluşmaktadır.