Düzce 1 Şubesi

Çilimli Çalışanlarımızla Kahvaltıda Buluştuk

  Eğitim-Bir-Sen Düzce Şube yönetimi ile Çilimli ilçesi kurum temsilcileri Düzce Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulunun toplantı salonunda kahvaltıda bir araya geldi.   

     Kahvaltı sonrası konuşma yapan Çilimli Şube Başkanı Ersoy Sönmez bu tür organizasyonların sendikamız üyelerinin kaynaşmasında etkili olduğunu ve daha sık tekrarlanmasının faydalı olacağını söyledi.

     Düzce Şube başkan yardımcısı ve Mevzuat sekreteri Recep Biriktir ise yaptığı konuşmada Eğitim-Bir-Sen’in büyük bir aile olduğunu dile getirdi. Biriktir, “Eğitim-Bir-Sen üç beş kişiden oluşan bir dernek ya da kuruluş değildir. Biz büyük bir aileyiz. Başaramayacağımız hiçbir şey yoktur. Haklı olduğumuz her konuda sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz.” dedi.

     Daha sonra söz alan Düzce şube başkan yardımcısı ve teşkilatlanma sekreteri İbrahim Kaçar ise üye sayısı bakımından diğer sendikalarla aralarındaki sayı farkının gün geçtikçe daha da arttığını dile getirerek, “Her geçen gün daha da büyüyoruz. Bu da bizim davamızın haklılığını ve doğru yolda yürüdüğümüzün göstergesidir.”ifadelerini kullandı.