Düzce 1 Şubesi

Akçakoca İlçesi Kurum Temsilcilerimizle Kahvaltıda Buluştuk

Düzce Eğitim-Bir-Sen il yönetimi ile Akçakoca ilçe yönetimi ve Akçakoca kurum temsilcileri Akçakoca Öğretmenevi’nde kahvaltıda bir araya geldi.

   Düzenlenen kahvaltı programında konuşan Akçakoca Eğitim-Bir-Sen ilçe başkanı Özkan KARDEŞ “Bu tür organizasyonlar Eğitim-Bir-Sen ailesinin kaynaşmasında önemli rol oynamaktadır ve bunları ilerleyen zamanlarda sıklıkla teklarlayacağız. Akçakoca ilçesinde yetkiyi iki yıl önce aldık. İki yıldır yetkili sendika biziz ve yetkiyi bırakmaya hiç niyetimiz yok.”ifadelerini kullandı.

   Emekli öğretmen Aliye KAYA’ ya sendikamıza yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eden KARDEŞ, emekli öğretmene plaket takdim etti. KAYA ise yaptığı konuşmada “Eğitim-Bir-Sen ailesine teşekkür ederim, Uzun yıllar sendika çalışmalarında görev aldım. Emekli olmam beni sendikal çalışmalardan uzaklaştırmayacaktır. Görev verilmesi halinde tekrar sendikanın hizmetinde olacağım.” dedi.

    Eğitim-Bir-Sen Düzce Şube başkan yardımcısı ve mevzuat sekreteri Recep BİRİKTİR ise yaptığı konuşmada 2016 ve 2017 kazanımlarının üyelere ve öğretmenlere çok iyi anlatılması gerektiğini bunun için kurum temsilcilerine büyük görev düştüğünü belirtti.